Find din læreplads her på Elevplads.dk

Står du og skal ud og finde en læreplads i din omegn, og du har sikkert også allerede tænkt hvilken slags virksomheder, du ønsker at komme i lærer. Har du det, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Elevplads.dk kan du se hele oversigten over ledige lærepladser

Elevplads.dk er det fortrukken valg for mange virksomheder, når de skal indrykke annoncer omkring deres lærepladser og det betyder, at her kommer annoncerne tit ind, før de kommer ud online andre steder. Så her har du altså mulighed for, at finde din læreplads før de andre.

Når man først har besluttet sig for, at man vil gå sin karriere igennem en læreplads er der ingen tid at spilde, da der er mange som helt sikkert har samme plan som dig, og derfor er der konkurrence omkring de ledige praktikpladser. Så se om du kan finde en læreplads der passer det du søger, og send din ansøgning i dag.

Gode råd når du skal ud og finde en læreplads.

Når du skal ud og søge din læreplads, er det vigtigt du ikke kun søger på Elevplads.dk, men at du også tager ud til virksomhederne, hvor du gerne vil i lærer.

Når man køre ud til en virksomhed, får man vist sig personligt og det kan være en fordel, da de så ser dig som en person, end blot en konvolut med en ansøgning.

Du skal huske, at du ikke kun skal søge hos dem, som har lagt en annonce ud på nettet eller i avisen, men søg også gerne uforpligtende, da det ikke er alle der mener de mangler en lærling, før der er nogen der spørg.

Få en GRATIS profil på Work.dk og få besked, når der er en ledig læreplads.

Work.dk er en karriereportal, som har værktøjer der kan hjælpe dig i din søgning om en læreplads.

En profil på Work.dk er 100% GRATIS, og kan via en jobagent give dig besked, når der er en ledig læreplads, som indeholder de ting du ønsker. Du får både besked på din Work Profile og på din mail.

En af de fordele du får via Work.dk er, at du kan lave et nemt og effektivt CV, som virksomhederne kan søge på og finde frem til din profil og dine kvalifikationer. Når virksomhederne har fundet frem til dig, har de mulighed for at kontakte dig personligt på din Work Profile.

Er der en virksomhed du engang drømmer om at arbejde hos, så kan du se om virksomheden er en af vores mere end 5000 registreret virksomheder og “følge” virksomheden. Når du følger en virksomhed, er du først til virksomhedens annoncer og nyheder. Du vil modtage en besked, både på din Work Profile og på din mail.

Så lav en GRATIS Work profile i dag, og kom først til annoncer om elevpladser, lærepladser og jobstillinger.

En karriereportal skabt til
unge med ambitioner

Skab din karrierevej med en Workprofile

Få gang i din karriere med Work.dk. Portalen hvor du kan komme tæt på virksomhederne og komme først til deres nyheder og annoncer.

Kom foran i køen til din drømme karriere.

Annoncerx